Aktuellt

Sagan om en biceps

Året är 2008 och jag ska bli intervjuad av Ica-Kuriren. Tidningen jag inte ens vet finns, men som enligt min mamma är jättebra…

Jag tränar som vanligt ingen styrketräning men håller någon form av tonus i musklerna genom body pump. Men det är inte det vi ska prata om, vi pratar träningsdagböcker.

Anyway. Jag blir fotad med den där body pump-stången och under tiden som fortlöper tills att tidningen går i tryck har min biceps utan varken svett eller tårar vuxit i omfång. Jag har blivit krallig med hjälp av photoshop.

Så här i efterhand kan jag ju tycka det var lite klädsamt med en krallig biceps, men jag vet ju i själen att den inte var äkta. Jag har aldrig haft den där vertikala linjen på min överarm.

Förrän i går. När ljuset låg rätt i body pump-salen och alla stjärnor stod rätt i rymden, DÅ såg jag den. Linjen. Som hittills bara funnits i photoshoppens värld. Alla miljoner preacher curls i gruppträningssalen har gett resultat. En linje.

Coolt. Undrar om man kan se så där ung ut också? Nu när jag ändå är i gång. Eller näe, det funkar kanske inte så….

2 Kommentarer

 • Svara
  Joanna S
  24 maj, 2023 kl 20:48

  Vaddå är detta inte DIN biceps..? 🤔

  • Svara
   Anna
   26 maj, 2023 kl 18:33

   Jo, men jag tror tidningen putsade till den lite. Har aldrig varit sååå krallig 🤗

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.