Aktuellt

Race week

Man vet att det är race week när man blir inbillningssjuk, får låtsasont i random kroppsdelar och nojar över att man nog inte tränat hälften så mycket som man borde…

Men det slutar visst inte där. För nu har jag börjat drömma också. I natt köade jag till Tivoli i Köpenhamn där visst starten skulle gå. Men när jag visade leg i entrén var det ingen som trodde på att det var jag på fotot. Så jag fick inte komma in och inte starta. Men mest ledsen var jag för att jag missade karusellerna….

Och än är det bara måndag. Var ska det här sluta?

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  8 maj, 2023 kl 19:48

  Bättre än att drömma om misslyckade käkoperationer i alla fall… ;-)

  • Svara
   Anna
   10 maj, 2023 kl 12:39

   Usch! Skönt att det är över nu! Håller tummarna för att det var den sista!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.