Aktuellt

Målgång: SRR goes Skåneleden

134 etapper och 143 mil senare. Idag gick Scania Road Runners i mål på projektet att gemensamt ta Skåneledens alla etapper!

Projektet startades den 1 juni förra året och vi hade ingen aning hur lång tid det skulle ta. 361 dagar visade det sig, vilket var otroligt vältajmat för en optimal final i solsken och sommarvärme! Hur kul hade det varit med finalkalas i november liksom?

Sista etappen har varit ”förbjuden” att ta. Det är etappen Hovdala-Skyrup som via ett bad i Finjasjön liksom landar perfekt i vår sportstuga. Den ville vi spara och göra tillsammans. Typ världens bästa idé.


Det blir 20 km njutlöpning som vi snackar bort utan att jag märker att vi springer. Så himla härligt sätt att umgås på. Och sen blir det liksom bara bättre.

Fredrik tänder grillen och slänger ihop en potatissallad med vitlök och parmesan. Och mellan maten och rabarberpajen tvingar jag ut löparna på en tipspromenad runt huset. Med spännande frågor om vem som sprungit flest etapper eller längst distans. Vad foodtrucken vi passerade hette, och på vilken etapp man kan hitta troll.

Löparna är lika dåliga på svaren som jag är på att arrangera tipspromenad…. Jag har naturligtvis både glömt både svarstalong och ett PRIS till vinnaren (som förövrigt ändå bara hade hälften rätt…).

Anyway. Glad i hela kroppen. Att springa, umgås och äta är fasen världsbäst!

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  27 maj, 2023 kl 19:10

  Verkligen ett jätteroligt projekt och grattis till er!

  • Svara
   Anna
   29 maj, 2023 kl 14:25

   Så himla kul! Nu smider vi på nästa projekt. Det startar 1 juni och vi har nog en bra anledning att komma till Åhus!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.