Aktuellt

Den stora avundsjukan….

Det här är årstiden jag är avis på alla. Avis på den som springer i rapsfälten fast jag själv befinner mig i den mest fantastiska skog. Avis på de som provsprang i Helsingborg utan mig. Avis på den som sitter på uteservering när jag är i Sportstugan och avis på den som är i naturen när jag är i stan.

I maj är ALLT fantastiskt och jag vill göra allt samtidigt. Klona mig. För jag vill vandra med kompisarna i ”mina” hoods, samtidigt som jag vill hämta hemvändande  backpackande dotter på flyget. Jag vill bada fast jag fryser och äta glass och dricka kaffe simultant. Det går inte ihop sig.

 

Alla gör såklart inte fantastiska saker hela tiden. En del diskar ibland. Tvättar toaletter eller rensar ogräs. Men summan av instagramkardemumman är bara härlig. Och jag vill ha det härligt. Hela tiden. Samtidigt.

Den här veckan kommer att bli härlig.

Jag ska springa till Lund och överlämna välgörenhetspengar från Stävie Trail till Ronald McDonaldhuset. Förhoppningsvis passerar jag lite raps som gör att ni som bor i stan kommer att bli lite avis. Motvinden kommer inte synas på bild…

Min löparklubb Scania Road Runners ska ses till helgen för att ta vår (för närvarande) sista etapp av Skåneleden: Hovdala-Skyrup. Det blir myspyslöpning i fantastisk natur, dopp, grill-lunch och efterrätt. Jag blir avis på mig själv när jag tänker på det.

Men först ska jag matplanera, tvätta, jobba, och vattna min enda krukväxt. Men det kommer ni inte se på insta…

2 Kommentarer

 • Svara
  Admin
  23 maj, 2023 kl 15:44

  Nästa helg brukade jag förr känna stor ”FOMO” när det är Stockholm Maraton och jag inte står på startlinjen. I år (eller egentligen redan efter förra året i värmen) så bestämde jag mig tidigt att inte springa, utan fokusera på kortare distanser istället, och jag misstänker att också årets lopp kommer bli en varm historia, ändå kommer jag sakna att inte vara där nästa helg. I övrigt håller jag med dig, den här tiden vill man vara och göra överallt. Själv längtar jag ut till löpning i skogen men det får vänta tills jag har snurrat 25 varv på Stockholm Stadion på torsdag kväll :)

  • Svara
   Anna
   23 maj, 2023 kl 20:51

   FÅr alltid stockholms-fomo i början av juni, trots att jag borde vara lite mättad efter cph. Och hade jag valt sthlm hade jag haft fomo vid cph marathon. 25 varv på en bana framkallar dock ingen större fomo, men jag hoppas du får en kanonkväll och superlycka till!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.