Aktuellt

Så många lopp

Om livet är lugnt mellan oktober till mars, är det nästan stressigt nu med alla lopp som krockar. FOMO:n som översköljer en och viljan att vara med överallt. Under veckan som gått har jag jonglerat med fyra lopp samtidigt…

 1. ÖST – loppet som jag har behövt förbereda mig för. Se till att ha gels hemma, tvätta löparkläderna och klippa tånaglarna.
 2. KÖPENHAMN MARATHON – och jakten på en billig startplats. En ordinarie startplats kostar 1200 kr och det har blivit lite av en sport att hitta en så billig second hand-biljett som möjligt. I vårt kompisgäng har vi varit på hugget i veckan och alla lyckades komma över en plats. Den mest lyckosamma fick sin gratis. Vi andra betalade mellan 750-870.
 3. BLODOMLOPPET – jag som aldrig lyckas vinna något vann två startplatser till Blodomloppet den 10 maj. Det blir Fredrik som får äran att hänga med. Ett läskigt millopp bara dagar innan Köpenhamn.
 4. STÄVIE FRONTYARD. Vi släppte platserna igår, men det krävde en del jobb med hemsida och facebookevenemang innan vi var redo.

Många lopp i huvudet samtidigt. Vi får hoppas att jag kommer ihåg vilket av dem jag ska springa i morgon, så jag inte sätter mig på tåget till Köpenhamn…

 

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie
  14 april, 2023 kl 21:05

  FOMO är livsfarligt men om någon kan jonglera alla dessa lopp så är det du!

 • Svara
  martinhanquistgmailcom
  14 april, 2023 kl 23:20

  Var ska man leta efter Rea start platserna till CPH?

  • Svara
   Anna
   15 april, 2023 kl 06:39

   Olika köp- och säljgrupper på Facebook! Finns massor!

 • Svara
  Martin
  14 april, 2023 kl 23:21

  Var letar man efter Rea platserna till CPH

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.