Aktuellt

Helgen!

Man ska kanske inte drömma om helgen redan på torsdag men alltså, det är en kalashelg som väntar. Jag är så taggad att det pirrar i magen. Det ni.

På lördag ska jag springa från Malmö till Skanör tillsammans med Malmö Gerillalöpare. Jag sällar mig till chillargruppen och snackar mig de 32 kilometrarna till mål. Ursprungsrundan är 42 km men vi tänker gena lite med tanke på att det bara är två veckor till Köpenhamn marathon. Det ska vara sol och nästan medvind. Enda smolket i glädjebägaren är att det inte finns en kaffebar av rang längs vägen.

På söndag ska jag vila mig i form inför måndag. Det betyder att jag kan ägna mig helhjärtat åt att släpa grenar till majbrasan som ska hållas vid sportstugans badplats. På måndag kommer jag därför ha träningsvärk i hela kroppen när det är dags att besöka Ingmarie och göra Åhus osäkert. Där är både spring, bad och mat inplanerat. Och sällskap förstås.

Men först var det visst fredag….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.