Aktuellt

Det där med marathonfart…

Var sugen på att känna lite på den marathonfart jag brukar ha. För att få en känsla inför Köpenhamn marathon. Planerar ett snällt pass på 2 x 3 km och tänker att det borde vara easy peasy. Men nej.

Det är inte så jag dör av jobbighet men jag får slita på ett sätt som inte är hållbart i flera timmar. Det är inget som kommer gratis. Och för att inte bryta ihop letar jag ursäkter. För att skylla på något annat än bristande form. Jag skyller på gruset i Pildammsparken. Jag får liksom inget frånskjut. Och så håller jag mina tummar att Köpenhamn marathons nya bana inte går på grus…

Dålig form eller inte. Jag var i alla fall extremt välmatchad i mitt klädval. Det kanske var det som var felet…

1 kommentar

  • Svara
    ingmarie Nilsson
    19 april, 2023 kl 23:26

    Du är INTE i dålig form. Helt klart den perfekta matchningens fel. Eller klockans. :-) Eller nej, månen såklart. Jag skyller alltid på den. Går ju liksom inte att motbevisa. ;-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.