Aktuellt

10 years after…

Jag köpte mitt Spi-belt för hundra år sedan. Det har rest över världen med mig, sprungit i alla väder och överlevt sig själv alldeles för länge. Därför har jag inte köpt ett nytt, trots att det i takt med att mobilerna blivit större och större, blivit allt svårare att krångla ner dem….

Jag har svurit över mobilskal som trasslat in sig i tyget och på klämda fingrar. Jag har gråtit över en avaktiverad mobil när ett perfekt kodak moment uppenbarat sig. Bara för att jag kommit åt olämpliga knappar i mitt försök att korva ner en mycket stor mobil i ett mycket litet mobilfack.

Tillslut fick Fredrik nog av mitt gnäll och köpte ett nytt till mig. 350 kronor. Det är ÅTTA cappuccinos…

Anyway. Efter morgonens photoshoot vid havet, när jag trots halvt sönderfrusna fingra pillar ner mobilen i bältet på en millisekund inser jag att det var värt det. Att man kanske inte alltid behöver vara snålast i stan….

Storleksskillnad…

 

 

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  25 april, 2023 kl 23:27

  Åh har du med dragkedja? Mitt flipbelt är en sån där som man ska pilla ner ”mellan” tygen. Måste kanske uppgradera mig. Fast 8 cappuccinos…(Just nu är det köpstopp även på sånt kom jag på. :-O )

  • Svara
   Anna
   28 april, 2023 kl 17:11

   Dragkedja är världsbäst. Har aldrig blivit kompis med Flipbelt. De åker alltid upp i armhålan på mig. Köpstopp är supertrist. Men till veckan ”får” vi solceller så då jäklar ska jag kränga el så jag kan motivera lite shopping :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.