Aktuellt

Tjugo minuter i veckan

Jag springer min onsdagströskel samma tid varje vecka. Därför märker jag verkligen hur ljuset är på väg tillbaka. 20 minuter ljusare varje vecka!

I början var det mörkt redan när jag gick ut. Sen kunde jag ta mig genom uppvärmningen innan mörkret la sig. Lyckan den veckan när jag hann ner till havet innan solen gick ner. För en magisk pre-intervall-photoshoot. Idag hann jag hela vägen hem utan att det blev beckmörkt. Kan man säga annat än BINGO om sånt.

3 x 10 min tröskel fick bli veckans tröskel. I brist på fantasi, och utan tid att knåpa ihop något nytt fancy.

Jobbet gjort. Nu öppnar jag Stävie-datorn för lite fix inför morgondagens nummerlappsutdelning. På fredag kväll ska jag hänga i soffan!

 

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.