Aktuellt

Till Stockholm utan löparskor

Vi har projektdagar i Stockholm och jag anses tillräckligt frisk för att hänga med. Helt ärligt hade jag varit livrädd om jag träffat mig själv, men mina kollegor är mindre fega av sig. Kanske för att de inte tycker om att springa och inte ser varje förkylning som ett ofrivilligt springuppehåll…

Jag är inte hängig men snorar som en fontän. Kan utan problem jobba men alltså inte springa. Hade jag haft virkning som hobby hade jag inte varit lika hysteriskt rädd för förkylningar. Så det kanske är det som är skillnaden i rädsla hos folk. Själva konsekvenserna av snor.

Anyway. Jag ska till Stockholm med förkylning. Det är superbekvämt i jämförelse med vanliga resor i jobbet:

Jag har inte suttit i två timmar och skapat rundor som lämpar sig att springa klockan 06:00 på morgonen.

Jag behöver inte packa löparskor och löparkläder.

Jag har inte behövt pussla med tiden och fundera över när/hur jag lämpligast springer utan att verka helt asocial…

Jag bara åker dit i människokläder och behöver inte börja knorra vid 22-tiden för att jag vet att jag ska upp och springa.

Helt ärligt känns det ganska skönt. Och med tanke på att det ska vara minus 16 i Stockholm så gör det faktiskt ingenting. Embrace your förkylning liksom. Hitta fördelarna, och du blir en lyckligare själ.

Se det som ett visdomsord.

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  7 mars, 2023 kl 23:02

  Jag tycker du ska vara hemma så ingen annan behöver bli smittad… Dessutom lär en resa inte göra dig direkt piggare.. Var rädd om dig och krya på dig!

  • Svara
   Anna
   9 mars, 2023 kl 17:19

   Du tycker rätt i sak. Jag kände mig pigg och på benen, och var inte rädd för att det skulle göra mig sämre. Mer orolig för de runt omkring mig. Men de tyckte det var viktigt att ses och vi har hållit avstånd. Håller tummarna för att ingen ska bli sjuk nu, för då kommer jag skämmas på riktigt….

 • Svara
  Jennie
  8 mars, 2023 kl 17:00

  Krya på dig! Och det är ändå knappt springbart här just nu, i alla fall inte där jag bor. Inte pga snön men pga isen under snön… jag halkade omkull bara jag var ute och gick med hunden i morse 🙄.

  • Svara
   Anna
   9 mars, 2023 kl 17:20

   Nej, den här gången kändes det bra att ha en ursäkt till att inte springa. Och därmed slippa uppsöka hotellets löpband :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.