Aktuellt

Portugal

Kan knappt fatta det men om 9 dagar är jag i Portugal. Därför har jag börjat missbruka väderprognoser och plockat fram överstrykningspennan och veckoschemat…

Progosen är lovely de närmsta dagarna men det verkar mulna till lagom till nästa lördag. Kanske får vi lika ”fancy” väder som förra året. När vi fick ställa in teknikpasset med Fredrik Zillén för att det VRÄKTE ner. Där den tysta överenskommelsen var att bara lägga upp bilder när det var solsken. För att familj och kollegor inte skulle skadeglädjas där hemma i vårsolen…

Egentligen behöver jag inget schema. Jag kan det i sömnen. Fast i år är det kryddat med spinning. Inte så att jag tror jag kommer nöta någon cykelsadel för det. Det blir nog den vanliga tipptoppkombon av löpning, cirkelpass, yoga och dans.

I övrigt hoppas jag träffa en massa gamla bekantskaper, och förhoppningsvis några nya. Jag håller tummarna för att slippa använda (och återanvända) ansiktsmask och plasthandskar, och för att min och andras feedback på maten gjort underverk till årets menyer.

I min drömvärld har havremjölken nått Portugal, men det är nog att drömma för mycket. Jag är ändå nöjd att efter 10 år knäckt nöten att Portugisisk ”cappuccino” är gjord på grädde och kanel, och att jag därför slipper gå på den risgrynsgrötsmakande nitlotten igen. Vill man ha cappuccino i Portugäl är det kaffe med mjölk man beställer. Se det som ett tips från coachen. Skumma kan de ändå inte…

9 dagar kvar. Undra var jag har mina löparshorts…?

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  9 mars, 2023 kl 20:14

  Du vet hur opålitliga väderprognoserna är så det hinner ändra sig. Det kommer bli en toppenbra vecka! Jag är avis långt upp över öronen men får försöka roa mig här. Kanske kan jag få kopiera några av era pass? :-)

  • Svara
   Anna
   14 mars, 2023 kl 20:50

   Nu har det skärpt till sig. 18 grader och sol, känns HEEEELT okej! Såklart får du kopiera passen, leka Portugal fast hemma!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.