Aktuellt

Hotlips

Ni kommer få en sammanfattning sen. Om intervaller med Musse, bristen på avokado och det stressiga livet när man ska hinna äta glass mellan SOMA:n och yogan. Idag får ni hålla tillgodo med en konversation med Fredrik på Messenger. Efter det att jag vaknat med världens största underläpp…Vet fortfarande inte vad som hände när jag sov men nu ser jag normal ut igen…. Eller som jag brukar åtminstone.

Det här är vad jag och min läpp gjorde i morse:

I morgon springer jag hem från berget. Men munsalva på. Springer jag fortare än Musse kan det vara Johaugs salva jag kommit över…

6 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  22 mars, 2023 kl 21:03

  Oj! Kan inte låta bli att skratta fast jag fattar det inte var så kul. Låter som den fått för mycket sol. Om du hade blivit stucken av något borde du känt det och om det är någon slags matallergi borde andra delar av ex ansiktet också påverkas…
  Aloe vera kan hjälpa!

  • Svara
   Anna
   4 april, 2023 kl 21:53

   Löptur hjälpte. Hade gått tillbaka efter morgonjoggen! Superskumt!

 • Svara
  Anna T
  23 mars, 2023 kl 08:15

  Skönt att det gått över, tror också sol, men samtidigt – hur fick just underläppen så mycket sol och inte resten av ansiktet …? Gulligt hur du skjuter fram hakan för att det ska synas – jag tror det hade synts ganska bra ändå *fniss*

  • Svara
   Anna
   4 april, 2023 kl 21:52

   Jag hade ju smort ansiktet med solskydd, men inte läpparna. Fast varför svullnade inte överläppen?

 • Svara
  Hannas krypin
  23 mars, 2023 kl 20:32

  Så där blev mina läppar efter en vecka ute i solen då jag dömde fotboll från morgon till kväll och slarvade med solskydd. Som jag visserligen alltid gör…. Har en bild på min gamla blogg med mina ”vackra” läppar…..

  • Svara
   Anna
   4 april, 2023 kl 21:51

   Så skumt! Har aldrig varit med om det tidigare. Och att de liksom svullnade när jag sov? Den bilden hade varit kul att se, har du länken?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.