Aktuellt

Framme!

Det började med ett antiklimax när jag fullt påklädd i hallen får reda på att flyget är nära två timmar sent. Jag har gått upp kl 05 i onödan och fått två timmar jag inte vet vad jag ska göra med…

 

Städar undan lite panikombyten som hamnat på sängen men får liksom ingen ro att göra nått vettigt. Så jag åker ändå. Och tillbringar 3,5 timme på Köpenhamns flygplats…

Det blir dyrt. För kaffet är gott och valutakursen dålig! Men ändå. Det dödar tid och snart har vi både lyft och landat. Att tiden mellan lyft och landning är så kort är inte pilotens förtjänst, det är den tidiga morgonen. Jag somnar som en stock!

Rummet är inte färdigstädat när vi kommer men det ska visa sig vara HELT okej, med tanke på rummet vi får. Men det vet vi ju inte då. Kånkar ner 19 kg bagage på spa:et och svidar om till löparkläder. Vad annars ska man göra medan man väntar?

Det tar ett tag för allt är packat i påsar som ser likadana ut. Efter att vänt ut och in på allt sitter allt där det ska. Utom solbrännan… Bländas av mina egna lår och rekommenderar solglasögon till mina medlöpare!

Vi tar en runda genom pinjeskogen till Villa Real. Passerar stadion och cruisar genom skogen, via hotellet och längs den  1,5 långa boardwalken västerut. Vinden är ljummen mot benen och solen steker när den kikar fram mellan trädtopparna.

Passerar massor med nya restauranger och hittar moderniteter som poke bowl. Nu är det bara en tidsfråga innan man kan hitta bra kaffe också!

Men alltså rummet…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.