Aktuellt

En nummerlapp!

Idag lyckades jag för första gången hämta en nummerlapp på Löplabbet utan att shoppa något. Det måste vara själva definitionen på kristider. Eller följden av att jag precis sprättat bort 2800 kronor hos tandläkaren…

Anyway. Det står en tvåa efter mitt nummer. Det är för att jag bytte ner mig från 60 K till stafettens andrasträcka. Och därmed halverade antalet kilometer och slapp både sandstrand och klappersten. En vinstlott kan tyckas, men är ändå lite avis på Ann-Elise som tar första sträckan.

För hon får springa GENOM ett tåg. Hur fancy är inte det! Dessutom vet hon när starten går och kan glassa i solen (för det är väl alltid sol på ÖST???) till jag går i mål.

Jag å andra sidan har ingen aning om vilken tid jag tar över stafettpinnen, och beroende på hur splittrat startfältet blir kanske jag får springa typ helt själv…

Plus att jag behöver gå och vara nervös hela förmiddagen!

VIlken sträcka hade du valt?

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  2 april, 2023 kl 22:47

  Nu vet jag ju att du hade susat iväg från mig oavsett men jag hade önskat du valt första sträckan så jag hade fått träffa dig lite!

  • Svara
   Anna
   4 april, 2023 kl 21:43

   Ja det hade ju varit smartare när jag tänker efter. Men jag var lite glad att slippa sanden. Plus att Ann-Elise redan hade sprungit andra sträckan förra året. Hoppas ändå vi ses lite här och där. Tänkte ju heja på första sträckan!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.