Aktuellt

Dagen före prepp

Alltså nageltrång. Dagen före löparresa. Hur otajmat!

Som tur var är jag gift med en man vars hemliga dröm är att bli sjuksköterska. Därför behöver jag inte vifta jättemycket med ögonfransarna för att han ska ta fram skalpellen och pannlampan.

Medan jag tittar på teve och skriker, pillar han undan stenhård hud och gräver fram nageln som liksom borrat sig ner i själva tån. Del 1 är genomförd med gott resultat. Nu sitter jag med foten i vattenfylld hink för att mjuka upp lite inför part 2.

I övrigt har jag varit hos fysio-Jonas och rättat till maskineriet. Kopplat in vänsterbenet och petat in korsbenet. Rättat till två nack-kotor och stötvågat hamstrings. En service-omgång extra allt. Mest förbryllad var han över att jag för första gången någonsin varit spänd i ländryggen.

Jag  är inte förbryllad alls. Det är en pussel-åkomma. Att lägga pussel är liksom själva definitionen av bristfällig ergonomi. Men som omväxling till löpar-relaterade fel, känns det faktiskt lite creddigt med pussel som felorsak.

Nu tar jag fredag. Nästa gång ni hör från mig har jag varken vintertights eller buff…

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  17 mars, 2023 kl 20:57

  Alsolsprit i nageltrånget om sjuksköterskan F missat det. :-)
  Trevlig resa! Är bara lite avis. :-)

  • Svara
   Anna
   4 april, 2023 kl 21:55

   Det missade han. Men nu vet han till nästa gång. Även om jag faktiskt bokat tid hos fotvårdare så han ska slippa :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.