Aktuellt

Stävie rycker närmare

Det börjar bli tiden på året då mina kollegor vet att de ska vara snälla. Då de inte ska undra över att jag är stirrig, hålögd och med tankarna åt alla håll. Det närmar sig Stävie Trail.

Loppet vi roddar med en minimal organisation där ingen får bli sjuk. Där vi ska markera bana, svara på mail, guida bajamajaleverantörer och såga träd samtidigt som vi letar sponsorer, uppdaterar instagram och hoppas att några fler ska anmäla sig. Typ världens roligaste cirkus.

De är nu 19 dagar till start och lägenheten börjar fyllas med randiga strumpor, blå buffar, nummerlappar och fancy medaljer. Vi börjar känna festfeeling blandat med nervositet. Vad har vi glömt?

Har du inget för dig den 5 mars, tycker jag du ska komma och partaja loss i skogen. Det är världens mysigaste lopp i världens minsta skog. Jag är partiskt och borde formodligen skriva att inlägget är skrivet i samarbete med mig själv. Men mest skulle jag tycka det var skoj att ses.

Vinnarna i 13-kilometersklassen får dessutom en startplats till bästa maran – Helsingborg marathon! Hur crazy är inte det.

Läs mer här vetja.

Och ville du läsa något mer allahjärtansdagrelaterat hänvisar jag till gamla inlägg om hur dåliga vi är på att fira just denna dag:

2020 

2019

2018

2016

Som ni märker väldigt lite rosor och geléhallon….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.