Aktuellt

Nummerlappsutdelning – bästa nöjet

Idag har vi suttit på Nordic Wellness i två timmar och delat ut nummerlappar. Det är tamjetusan värsta bästa måndagsnöjet! Så här:

Man får titta på människor som tränar cross cage till peppig musik. Se dem dö en smula i ena ögonvrån medan man minglar med löpare och parar ihop säkerhetsnålar fyra och fyra.

Det är liksom skadeglädje, socialisering och meditation i ett enda stort kinderegg. Och ett visst mått av fokus för att få rätt nummerlapp till rätt person. Eller för att komma ihåg namnet på folk man VET att man borde komma ihåg namnet på…

Idag har vi fått höra hur det gick till när två personer beslöt sig för att gifta sig. Att bagarsponsorn ska baka korvbröd till hamburgersponsorn. (Ja han sa korvbröd… jag berättar mer på söndag när jag vet hur man får i en hamburgare i ett korvbröd).

Vi har förklarat att man behöver fyra säkerhetsnålar för att fästa en nummerlapp och att man inte behöver anmäla närvaro på loppet på söndag.

Men mest av allt har vi kommit på att vi glömt att beställa både sopkärl och bajamajor, och dessutom hunnit ordna det.

En typiskt bra måndag kväll helt enkelt. Nu vilar vi oss i form till torsdag då det är dags för nästa nummerlappsutdelning.

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.