Aktuellt

När man har paraply regnar det inte…

Vi har varit i sportstugan de senaste helgerna, och varje gång har jag såklart missat grymma sällskapslöpningar i Malmö. Inte för att det gått någon nöd på mig i mina fantastiska skogar, men ändå har det ju funnits ett visst mått av balar på slott…

När vi nu håller oss i stan en helg hade jag sett framemot ett långpass med sällskap. Antingen min vanliga lördagsgrupp eller något av alla härliga spontanevenemang som dyker upp på fejjan. Men det är precis som när man har paraply och det aldrig börjar regna. När man är i Malmö springer ingen…

Folk firar sportlov eller bara allmänt vägrar.

Så här sitter jag och laddar mentalt för ett ensampass i stan. Hiskeligt tidigt för att inte störa helgens viktigaste – förberedelserna inför Stävie Trail nästa helg.

Om jag har tur finns en liten lucka för sällskapslöpning nästa lördag. Håller tummarna för att det händer något roligt då! Fast mest håller jag tummarna för att hela världen vilar sig i form inför Stävie!
Vi stänger anmälan på söndag om du vill hänga på!

 

4 Kommentarer

 • Svara
  Olof
  25 februari, 2023 kl 13:38

  Vet inte om jag håller med om att influensa kan betraktas som vägran. Dessutom är det väl bättre att jag betar av det den här helgen istället för nästa. 😉

  • Svara
   Anna
   25 februari, 2023 kl 14:34

   Jag har inte sagt att du vägrar, du tillhör ju dem som firar sportlov med influensa :D. Men såklart, viktigast att du blir frisk till nästa helg. Och inte missar tåget!

   • Svara
    olof
    25 februari, 2023 kl 17:39

    Fast jag tyckte det funkade rätt bra sist. Dels fick jag en bra uppvärmning genom att springa från Kävlinge, dels hade jag ju fått vänta på start och frysa i nästan en timme om jag prickat rätt tåg. Men det är klart, man kan ju också se till att packa lite varma kläder…

    • Svara
     Anna
     25 februari, 2023 kl 17:42

     Eller så fjäskar man för tävlingsledningen och skickar med en väska med överdragskläder i bilen 😎

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.