Aktuellt

Konstiga saker som hänt den senaste veckan

Det finns ingen hejd på konstigheterna senaste dagarna. Kolla här:

Jag är med i en fransk trailtidning. Jag hoppas det står något trevligt…  Från min högstadiefranska kommer jag bara ihåg ”Où est le poulet?” och ”Ma chambre”, och det verkar det i alla fall inte handla om.

Jag var till en ny tandläkare här i Malmö,  och från att ha haft ett hål i hela mitt liv, hittade han TRE hål och två på väg. Med oförändrade tandborstningsrutiner och godisintag. 3000 kronor skulle han ha för kalaset. Och jag kan inte låta bli att tro att han ville tjäna pengar…

Vi hittade en kaffefläck på mattan i sportstugan. Blöt och nyspilld. Men inte en droppe fanns på kaffekopparna eller kannorna. (Det visade sig senare att ena katten var lös i magen och att ”kaffefläckar fanns att finna hela vägen mellan kattlådan och köket…)

Typ så. Har det hänt något konstigt i ditt liv senaste tiden?

2 Kommentarer

 • Svara
  Hannas krypin
  16 februari, 2023 kl 16:17

  Jag vill veta vad det står om dig men av min skolfranska minns jag bara ”un crot de chien” (hundbajs, fråga mig inte hur jag kan komma ihåg just det… :-P)

  • Svara
   Anna
   20 februari, 2023 kl 15:47

   Haha, det gäller att komma ihåg det viktigaste!
   Mitt egna minne ”var är kycklingen?” är kanske heller inte jätteviktigt… :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.