Aktuellt

Hinderbana extra allt

Skulle bara ut på en 18 kilometersrunda.”Starta kaffemaskinen om två timmar” sa jag. Det var årets längsta två timmar…

Rundan blir 22. Tjugotvå kilometer hinderbana. För Otto har satt sina spår. Det ligger träd som plockepinn och jag förvandlas till den ofrivilliga häcklöparen. Eller jag kravlar nog mest. Och klättrar. Under och över, och när tillfälle ges, runt!

Men det är inte bara hinder som sinkar mig. Det är stenar och rötter som bromsar fart. Det är backar som får ben och rumpa att skrika efter syrgas.

Och mitt i allt känner jag vårfeelings och löparlycka i en helt fantastisk combo. Stannar och super in. Fotar. Och adderar till minnesbanken.

Sen adderar jag en rafflande söndagsupplevelse till en fikande familj. De som precis dukat upp kaffet längst upp i backen när en liten trött prick uppenbarar sig längst ner. Som underhållning får se mig kämpa över grästuvor i motvind. Men jag lyfter (nåja) en fot framför den andra och bara vägrar ge dem nöjet att få se mig gå. Maxpuls. Ridå. Och dubbelvikt över en skåneledenstolpe.

Tro tusan att det tog lite tid.

4 Kommentarer

 • Svara
  Hannas krypin
  20 februari, 2023 kl 12:19

  Oj, det blev verkligen en tur med extra allt.

  • Svara
   Anna
   20 februari, 2023 kl 15:51

   Jepp. Variation är fantastiskt. Fast helt crazy vad trött jag blir av både backar och 2,5 timmes totalfokus. Nog nästan värst för huvudet…

 • Svara
  Mia
  20 februari, 2023 kl 12:28

  Är väldigt förtjust i hinderbana, men kanske inte i 22 km… ;)

  • Svara
   Anna
   20 februari, 2023 kl 15:52

   Ändå glad att jag slapp armgång :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.