Aktuellt

Helg hela veckan. Utom måndag.

Jag insåg precis att jag har helgfeeling hela veckan. Utom på måndag. Ändå ganska bra…

 

På tisdag har jag dubbla pass på gymmet. För mig som gillar att landa mellan saker och ting är det en liten urladdning att gå från jobbet, vara hemma en halvtimme, gå till gymmet, hem och äta, tillbaka till gymmet och sedan vara hemma 20:30. När jag överlevt det känns det som…. HELG.

På onsdag har jag tröskeltema på mina löppass. Jag som vanligen såsar omkring i min bästa bekvämlighetszon är onsdagarna en liten utmaning. Jag är nervös ända från lunch. När jobbet är gjort och jag landar svettig på hallgolvet känns det som… HELG. Igen.

Torsdag. Går hem från kontoret för sista gången på veckan. Fredag är hemmakontoret som gäller. Då kan man sova en halvtimme extra, och ta en lite längre frukost. Och behålla mjukisbyxorna på hela dagen. Inte underligt att det känns lite som HELG när jag går hem…

Fredag-söndag. HELG på riktigt.

Och sen är det bara måndag kvar. Och den kan man inte få att kännas som helg hur mycket man än försöker. Måndag är måndag, så är det bara. Tur att det är helg igen redan på tisag…

1 kommentar

  • Svara
    A-mamman
    22 februari, 2023 kl 21:26

    Haha, bra veckor :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.