Aktuellt

Behind the scenes

instagram såg det ut så här:

En fantastisk runda vid sjön. Och vårfeelings all over the place.

Och det var liksom tanken. Helgen i sportstugan borgar ju för magisk löpning i naturen och nu hade jag ju dessutom prickat in solen. Vad jag hade missat var att en dryg timmes bilåkning från Malmö är allt som krävs för att komma till vintern. När jag tar stigen vidare från sjön möts jag av tjock is. Ni vet sån där stenhård och hotfull. Där det enda man ser när man tittar på den är synen av sitt spräckta bakhuvud.

På fötterna sitter inga Icebugs. För i Malmö finns ingen snö och då finns dubbskor inte heller i mitt medvetande. Jag kan välja på att gå hem och tjura eller ta den asfalterade landsvägen mot Tyringe. Sexigt värre på en fredag.

Så på en landsväg över vindpinade åkrar tar jag mig 6 kilometer. Sen vänder jag och tar samma väg hem.

Tillåga på allt har någon fyllt betong i mina ben.

Men håll med. Det såg härligt ut på bild!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.