Aktuellt

Snurrigt

Alltså det finns inga gränser för hur snurrig man kan hinna vara på sin tre minuter långa promenad till gymmet. Börjar nästan bli rädd för mig själv…

Förra veckan:
Jag är sen till dagens klass. Tar med mig matavfallspåsen hemifrån för att slänga i matavfallstunnan som är strategiskt placerad på väg till gymmet.  När jag precis ska kliva in genom entrédörren till gymmet upptäcker jag matavfallspåsen i min hand. Not so fräscht . Får snällt vända hem, slänga påsen och gå tillbaka igen. Glad att jag bor nära…

Också förra veckan:
Vi har en grind till huset, som man behöver en kod till. Just denna kod använder jag för att försöka komma in i spinningsalen. Funkar inte. Provar igen. Jättemånga gånger. Och fattar inte varför den inte öppnas.

Idag:
Trycker blippen, som går till ytterdörren, mot kodlåset för grinden. Den öppnas inte.

Och tillråga på allt snodde jag kollegans tagg på jobbet så att hon fick genomsöka hela kontoret. Fast den hängde runt min hals hela tiden. Medan min egen låg i jackfickan.

Är det så här det ska vara bara för att man närmar sig 24…

2 Kommentarer

 • Svara
  Emma
  31 januari, 2023 kl 21:05

  Igenkänning på både det ena och andra😂

  • Svara
   Anna
   1 februari, 2023 kl 20:43

   Skönt att vi är fler!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.