Aktuellt

Nytt år nya galenskaper

Jag vet inte vad som flög i mig. Plötsligt någonstans mellan julknäcken och nyårsskålen råkade jag klicka hem en startplats i Skåne Frozen Trail.

Vi snackar 31 km trail och 600 höjdmeter. För en som inte gillar trail och precis tyckte 88 höjdmeter var jobbigt….

Men enligt en ej ännu uppfunnen omvandlingskalkylator motsvarar 88 höjdmeter på nyårsdagen (efter alldeles för lite sömn) minst 800 höjdmeter utvilad. Och hur svårt kan det vara, när det vankas pizza i i målgång? Benen kommer liksom trumma på av sig själva. Eller nått. På fredag finns en risk för race report extra allt. Felspringningar i bästa fall. Stukade fötter, och blodvite om det vill sig illa. Eller tandagnisslan om jag inte hinner i mål innan någon annan ätit min pizza.  Ja ni fattar. Det är ett äventyr som väntar.

Och det är bara början. Jag har klickat hem lite mer…

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.