Aktuellt

Långgångpass med lunch

När man inte kan springa får man hitta substitut. Det gjorde vi igår. Idag sprang jag…

Lördag är liksom själva definitionen av långpass, men jag känner när jag vaknar att jag nog inte är löpredo än. Samtidigt som det börjar klia i kroppen av allt stillasittande och all inomhusluft. Kommer på ett substitut och övertalar Fredrik att hänga på. Vi snackar långgångpass med lunch.

Målet är nyöppnade Ateljen på Limhamn som enligt Instagram ser ut att ha både gott kaffe, god lunch och finfika. Vad kan gå fel liksom? Vi tar en omväg dit, äter lunch och sedan raka spåret hem.

Uteluften är magisk. Solen skiner och vinden viner. Och belöningen på kafét gör ingen besviken. En extra stjärna i kanten för att jag FÅR en ny cappuccino när JAG råkat glömma att säga att jag vill ha en med havremjölk. Hon tar tillbaka den med mjölk och frågar sällskapet vid bordet bredvid om de vill ha. ”För man ska ju inte slänga en god kaffe”. Pluspoäng för sånt!

Idag vaknar jag och tänker att ”om jag kunde gå, så kan jag väl springa jättesakta. Det är ju typ samma….” Så jag testar.

Tar ett varv runt parken för att se om jag överlever. När jag inte känner något problem med luftvägar, puls och andning vågar jag mig iväg på små äventyr. Passar på att springa genom stan, för jag tänker att de rödljus som vanligtvis irriterar mig kanske är bra på en första testlöpning. Att tvingas till små micropauser. Cruisar förbi Dalaplan, Möllan, Folketspark, Värnhem och tillbaka. Det går inte fort men det går.

Nu återstår att se om jag var för het på gröten. Om jag straffas med en spark rakt tillbaka till soffan. Håll tummarna för att det inte blir så!

 

9 Kommentarer

 • Svara
  Susanne
  15 januari, 2023 kl 22:05

  Lunchen ser ju helt fantastiskt ut!

  • Svara
   Anna
   16 januari, 2023 kl 19:58

   Det var den! Riktigt god! Kaffet också!

 • Svara
  Mia
  16 januari, 2023 kl 14:23

  Den där vackra lunchen och det superfina bemötandet måste ju ha skrämt bort varenda liten bacill tänker jag :)

  • Svara
   Anna
   16 januari, 2023 kl 19:59

   Eller hur! De har inte en chans!

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  16 januari, 2023 kl 18:46

  Såklart det inte blir bakslag. Nu har det vänt!

  • Svara
   Anna
   16 januari, 2023 kl 20:00

   Ja det känns faktiskt så!

 • Svara
  Anna T
  18 januari, 2023 kl 10:43

  Vilken snygg jacka! Vad är det för märke på den? Och lunchen – underbart när nån tänker på presentationen och inte bara smakerna! :-)

  • Svara
   Anna
   18 januari, 2023 kl 19:37

   Det är en Ubr White Heat Parka. Typ en sovsäck för den som är RIKTIGT frusen. Tål allt, både regn och vind och kyla. Jag behöver den…

   • Svara
    Anna T
    19 januari, 2023 kl 08:32

    Tack!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.