Aktuellt

Fancy friday

Ibland får man till en sån där höjdarfredag. Som med vissa matfadäser som undantag kunnat gå till världshistorien som en helt perfekt fredag…

Jobbar till 12 och äter lunch. Sen börjar det roliga!

Kl 13 får vi besök av trädgårdsplanerarna vi anlitat för att förvandla skrotupplaget utanför sportstugan till något fint och lättskött. Där man ska kunna hänga efter långpassen och njuta av solen, blommorna och alldeles egna tomater…

De har ritat ett helt magiskt förslag och det kittlar i magen att (låta någon annan) sätta spaden i jorden!

När de har gått hoppar jag i löparkläderna som exemplariskt staplats i påklädningsordning på sängen. Jag har 14 minuter att komma hemifrån för att tajma fikat i Lund.

Sparar 60 kronor på att springa jämfört med att ta tåget. Det behövs till Rödeken och altanvirket… Men mest springer jag för att solen skiner för första gången sedan stenåldern. Synd att någon placerat caféet 19 km nordöst med solen i ryggen HELA vägen.

I Lund byter jag om på Sveriges mest ofunktionella Nordic Wellness. Där det finns EN toalett och typ två privata omklädningsrum med dusch. Allt såklart upptaget hela tiden. Kommer till slut över en omklädningshytt, men får gå och fika kissnödig. Efter att ha gått kylslagen genom stan i den tunna tröja som fick plats i vätskevästen! Men lite får man offra för en fantastisk löputflykt!

Dottern bjuder på fika och vi sitter och pratar dubbelt så länge som Fredrik någonsin har tålamod med. Så länge att jag trots en ordentlig smörgås och kaffe blir vrålhungrig när vi någon timme senare når sportstugan.

Den är 17 grader för att Fredrik snålat med värmen. Jag fryser som en hund när jag kommer på att kvällens middag är en rawfoodrätt. Förvisso fantastiskt god men KALL och inte den energibomb min kropp skriker efter! Och vem glömde semlan?

Ja helt perfekt blev det kanske inte. Men vad fasen. Good enough!

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.