Aktuellt

Att stänga en flaska

Alltså på riktigt. Jag är sämst. Jag är jättemånga år och har ännu inte lärt mig stänga en flaska. Hur är det möjligt?

Det händer när jag går hem från gymmet. 100% av gångerna. Jag tar min vattenflaska utan att trycka ner korken och lägger den i väskan. Som allt som oftast bara är en gympapåse eftersom jag bor tre minuter bort.

Sen börjar förnedringen. Genom hela gymmets lokaler går jag och droppar. Jag märker det ännu inte själv men efter mig finns ett spår av vätska. Har jag kissat på mig?

Det är först när jag når skohyllorna som något blött känns genom överdragströjan, och jag fattar direkt! Korken!

Tittar ner i gympapåsen där skorna simmar omkring i en pöl av vatten. Mobilen har jag tursamt nog i handen. För att svara på ”viktiga” sms hela vägen mellan träningslokalen och skorna… Och kanske är det just därför det går flera minuter innan jag märker att allt är blött…

Anyway. Jag håller gympapåsen på en armlängs avstånd hela vägen hem.

Och då kommer nästa bekymmer. Jag kan inte lägga in pås-eländet i sitt skåp eftersom den är blöt. Jag behöver hänga den på tork i badrummet. Och eftersom jag sedan aldrig lyckas städa undan något om jag inte gör det direkt, blir den hängande där forever.

Är det bara jag?

 

2 Kommentarer

 • Svara
  sofie nilsson
  5 januari, 2023 kl 07:24

  Nej, det är inte bara du 🤣händer mig varje träningspass. Nu lägger jag mobilen i väskan o behåller flaskan i handen på vägen hem instället …. Har lärt mig av mina misstag!

  • Svara
   Anna
   10 januari, 2023 kl 18:42

   Underbart att det finns fler. Så att det inte bara är jag som är helt oförmögen att lära mig :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.