Aktuellt

Pussel

Att pussla in en springkalender i ett späckat schema med julmiddagar, lucialöpningar, sjukgymnastbesök och kvällsjobb kräver sitt logistikproffs.

Jag är expert på att utnyttja tiden innan jobb. För att jag är pigg då. Idag fick jag dessutom sällskap av två trevliga ungdomar och lika många mindre trevliga råttor (!). Det är ett lätt pussel. Tills klockan närmar sig tre och den stora gummiklubban kommer flygandes. Idag var jag så trött på jobbet att jag nästan somnade till Luciatåget. Och det blir förmodligen en favorit-i-repris redan i morgon. Julmiddag med jobbet och enda löptid = morgonen.

11 days to go. Sen ska jag ha sovmorgon till åtminstone klockan sju.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.