Aktuellt

Nära till spring

En riktigt skruttjul med julafton på en lördag och jobb ända in i kaklet. Så jag unnade mig lite extra semester och checkade ut redan efter lunch i går.

Skönt då att ha fem minuter till detta vackra:

Hinner nätt och jämt ut på stigen innan jobbet är glömt och hela jag redo för jul. Mentalt alltså. Rent på riktigt är jag många julklappsinslagningar back. Dessutom väntar miljoner kartonger på att bli uppackade innan fritidshuset börjar glänsa av jul.

Men det tänker jag inte på nu. På springkalenderns 22 lucka. Den som är 7 km men blir 10 för att det är så fint här.

När lådorna är uppackade och julen nerpackad ska jag bjuda hit alla jag känner. Så springer vi, dricker kaffe och äter pizza ur Freddes pizzaugn.

Men först lille jul och jul. Och jag är så taggad!

2 Kommentarer

 • Svara
  Susanne
  23 december, 2022 kl 21:41

  God jul. Hoppas ni hittar det viktigaste i lådorna.

  • Svara
   Anna
   10 januari, 2023 kl 18:31

   Jo det gick rätt bra. Men vi hittade också mycket som vi inte riktigt förstod varför vi ens packat ner. Sånt som borde åkt på tippen för ett år sedan men som man tänkt att ”det kan ju vara bra att ha” men som inte alls kändes bra att ha…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.