Aktuellt

Vem inspireras av att se någon springa på en väg?

Fredrik har kommit över ett stycke mobiltelefon och scrollar igenom mitt instaflöde. Själv följer han typ två konton på instagram och har aldrig fattat vitsen. Så frågar han varför man skulle inspireras av tjejen som just nu springer på tårna i mitt flöde. I lite för lite kläder för november.

Hon ser mest ut som hon springer för att lägga upp ett instagraminlägg och inte för att hon tränar. Jag inspireras faktiskt inte alls. Men så skyller jag på att jag inte följer personen i fråga utan för att hon bara poppade in i mitt flöde som ”föreslaget inlägg”, som det funkar nowadays. Hon är en fitnesslöpare om ni kommer ihåg den kategorin…

Scrollar vidare för att se vad jag egentligen lägger tid på:

Ett inlägg från Team Nordic Trails tisdagsträning i mörker. Ser jättehärligt ut. Jag blir springsugen.

Reklam för Sveriges varmaste skidpjäxa. Couldn’t care less!

Två personer som dansar med en ballong mellan sig. Utan att den liksom ska nudda mark. Och nu kryper hon mellan hans ben och tar ballongen med sig på färden. Dyker upp på hans ryggsida och gör v-tecknet för en lyckad move. Ja ni hör…

Annika i roddmaskin. Shit vad hon tar i. 500 meter på 2 minuter blankt. Jag bli sugen på att testa…

En kattunge. Alltså jättesöt! Blir glad.

En tävling där man kan vinna en espressomaskin. Behöver inte. Har precis köpt en ny ögonsten till sportstugan….

Reklam för AW på Matmakarna i Kävlinge. Alltså jag bor ju inte ens där längre. Men fortsätter följa av nostalgiska skäl!

Minst tio inlägg från olika foodie-konton och restauranger. Blir supersugen! Och har inte vi slutat spara pengar nu? Jag vill gå på restaurang. En sån där snuskigt dyr och lyxig! Ge mig! Gärna med burrata…

Kullamannen. I tio olika skepnader. De som ska springa, deras dropbags, energiladdning, ångest, förtvivlan, förväntan och pepp. I hear you, men är inte avundsjuk. Kullamannen kommer aldrig bli min grej.

Mauritius, Dominikanska republiken, London. Gärna i löparskor. Jadå. Jag vill se! Mera mera!

Vilket är det senaste inlägget i ditt flöde och blir du inspirerad av det?

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.