Aktuellt

ÖST 2023 – Hur gick jag på den lätta?

Jag skriver något på instagram om att Brösarps backar är fina. Och att jag kan få se dem igen om jag tar långa distansen på ÖST 2023. Långa distansen som i 60 kilometer. Inklusive sandstrand, klapperstenar, säkert 3 mil motvind och en hel del hagel…

Jag avslutar inlägget med frågan om 2023 är året då jag ska våga anmäla mig till 60K? Och som man frågar får man svar. Såklart vågar jag det. Och så litar jag på alla och går och anmäler mig. Tjohej. Lättlurad så in i vassen. Men ändå kul. Det är ju världens mysigaste lopp med världens elakaste målgångstrappa. Och den kommer ju vara minst 7 gånger så elak med 6 mil i benen. Hur tänkte jag nu?

Men jag tror man får en fin ÖST-mugg. Värt ändå!

1 kommentar

  • Svara
    ingmarie Nilsson
    2 november, 2022 kl 20:19

    Här är en till som undrar hur det gick till! Jag som slutat anmäla mig till lopp och som inte ens kan planera en vecka i förväg!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.