Aktuellt

Insupa sol

Mörkret gör mig trött. Tappar gnistan redan kl 17 och hade helst gått och lagt mig kl 20. Så jag har lovat mig själv att tanka varenda ljusstrimma som finns. Ladda mitt solbatteri.

Vi åker till gamla favoritstället vid Saxtorpssjöarna. Fredrik har rotat fram mountainbiken och jag har grävt djupt i träningsklädeslådan efter ett par löparshorts.  Jag är på sommarhumör och vill känna vinden mot benen. Tror tamejtusan jag har börjat utveckla klaustrofobiska känslor mot långa tights….

Slingan i saxtorpsskogen är ca 10 km men tar en evighet att springa. Den svänger oftare än en karusell och man behöver vara 100 % närvarande för att inte missa en avfart. Jag skarvar med transportlöpning till slingan t/r och ett varv runt sjön. 16 km med själva målet att bada efteråt.

Och som jag saknat den sjön! Dagen till ära fick vi dessutom hela för oss själva!

Boostad till tänderna. Nu ska jag nog överleva ett par ruskdagar till!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.