Aktuellt

Födelsedagskalas med Malmö Gerillalöpare

När vi flyttade till Malmö tänkte jag att jag skulle börja springa med Malmö Gerillalöpare. Men deras schema har fetkrockat med mitt. Under mina första elva månader som Malmöbo har jag lyckats pricka in ETT pass och hängt med gänget till Köpenhamn för både marathon och halvmarathon. I övrigt inget.

Därför känns det lite fel att komma på deras tioårskalas. Även om det står i inbjudan att alla är välkomna, också de som aldrig sprungit med dem tidigare. Därför vågar jag ändå. De får skylla sig själva…

Födelsedagskalaset består av löpning på förmiddagen och middag på kvällen. Och i detta nu befinner vi oss någonstans mittemellan.

Löpningen genomfördes i morse. En halvmarathonbana som man kunde ta ett varv eller två. Min bråkiga baksida medgav bara ett varv, men med dit- och hemjoggen blev det ändå 27 km och ett bra långpass.

Hittade en massa trevliga människor och snackade bort tiden så effektivt att alla kilometrar plötsligt var gjorda utan att jag hunnit tänka på det.

DET var bekvämlighetsdelen av dagens födelsedagsfirande. Nu väntar kvällen utanför lådan. Födelsedagen firas nämligen vidare på ölhak. Jag som inte ens gillar öl.

Men hamburgare kommer i alla fall bli gott!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.