Aktuellt

Att springa eller inte springa…. det är frågan!

Jag velar inför loppet på lördag. Det sunda förnuftet säger att jag inte ska springa. Men huvudet vill annorlunda. Så klart.

gbg five

Jag har inte jätteont, men en känning i höger baksida. Och massa rolig löpning i pajpen. Ett lopp på lördag kan sätta käppar i hjul. Men också vara helt underbart! Jag överlåter beslutet till världens bästa fysioterapeut.

Det är tydligen något vajsing i foten. Som kopplat ur en hel kedja muskler. Jag har dessutom ett korsben som slagit knut på sig själv utan att göra benen olika långa. En bedrift bara det, tydligen. Och jag har en semitendinosus som är stel som en fiolsträng. Allt åtgärdat på torsdag.  Men hinner kroppen svara innan lördag…? Två dagar är typ ingenting.

Jag får en beslutsmodell att utgå ifrån.

Om det gör ont att GÅ på fredag: spring INTE på lördag!

Om det inte gör ont att gå, och heller inte känns när jag ligger ner och lyfter benet: PROVSPRING 1 km på fredag. Om det gör ont: SPRING INTE. Annars. Spring.

Så enkelt att till och med jag fattar.

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  10 november, 2022 kl 20:36

  Hoppas det mirakulöst försvinner! Jag hade fegat med loppet… Samtidigt vet jag att du är rackare på att bli hel och frisk på nolltid. Håll dig till planen så blir det bra!

  • Svara
   Anna
   10 november, 2022 kl 20:41

   Det lutar lite åt att fega. Ibland måste man vara klok fast det är tråkigt…

 • Svara
  Annika
  10 november, 2022 kl 20:51

  Håller tummarna för dig! Verkar vara en fantastiskt duktig sjukgymnast. Var hittar man hen?

  • Svara
   Anna
   13 november, 2022 kl 18:39

   På Hyllie Idrottsskadeklinik. Jonas Alemo. Fast det är nästan som med kantarellställena, livsfarligt att berätta, om man inte vill att alla ska dit 😀. Man får räkna med 3-4 veckors väntetid!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.