Aktuellt

Tips från coachen…

Jag vet inte om Fredrik var jättehungrig när han lägger upp min portion, men min middagstallrik sträcker sig nästan upp till taket. Och jag äter till det är slut för jag gillar mat…
Först lite för sent märker jag att jag är PROPPMÄTT och då är det 20 minuter till min yogaklass börjar…

När jag står där i hunden känner jag hur maten är på väg åt fel håll. Behöver slappa till hunden för att rädda situationen och gör förmodligen Sveriges fulaste och yogatekniskt mest inkorrekta hund. Dottern, som förövrigt är lika proppmätt och dessutom med på passet, tröstar med att ingen ser mig ändå, eftersom alla står upp och ner med huvudet åt fel håll. Sant.

Fast när jag försöker lägga mig i barnet blir det ännu värre. Jag ser inte ut som något barn alls. Mer som ett får med artros i höftlederna. Jag behöver liksom space mellan magen och låren. För att förhindra olycka på yogamatta.

2,5 timme senare är jag lika mätt. I morgon ska jag lägga upp min portion själv. Om jag hinner bli hungrig tills dess…

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.