Aktuellt

När man borde ha varit ledig…

Efter en sjuk arbetsvecka förra veckan hade lite ledighet varit på sin plats nu i helgen. Men så satte jag mig med spinningmusiken…

spinning

Och det som borde gå jättefort tar som vanligt galet lång tid. För att ingenting funkar, låtarna har olika volym, nerladdningen kraschar och all musik är dålig. Major breakdown innan lunch kräver sin långpromenad i solen för att ladda batterierna.

Ett par timmars arbete till och passet är klart att provköras. Men inte idag. För först måste jag handla reflexfärg, bjuda in sponsorer till Stävie Trail och leta reda på vår buff-leverantör i en mailkorg större än själva solsystemet. Och eftersom inte buff heter buff på norska är uppdraget omöjligt. Googlar man ”buff på norska” blir översättningen Vältränad. Och det blir man såklart när man springer i våra snygga buffar, men det leder mig inte närmare lösningen på var jag ska beställa dem.

Söndag 18:40 och än är jag inte ledig.

Snälla säg att du kommer och springer i Stävie så jag känner att jag i alla fall får lite belöning för mödan….

1 kommentar

  • Svara
    Joanna Sörensen
    18 oktober, 2022 kl 23:36

    🙋‍♀️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.