Aktuellt

Lugnt och fint?

Trots den minst sagt omotiverande instruktören häromdagen lyckades jag dra på mig massiv träningsvärk i säte och lår.  Därför ser jag fram emot en lugn och fin lördagsjogg med Lördagsgruppen dagen efter.  Gruppen för dagen består av två personer och ett barn i vagn. Jag känner mig trygg med vagnen, då kan det ju inte gå jättefort…

Problemet är att sjuåringen i vagnen tagit lite för god tid på sig för morgonbestyren och hamnat i tidsnöd. Det är därför bråttom till vederbörandes basketträning,  och pappan till barnet sätter av i en sjuhelsickes fart.

Mina stolpiga ben hänger på så gott det går, och det går faktiskt över förväntan. Fartmässigt. Även om varje steg känns som att lyfta fram ett stycke betong. Och när vagnen är lämnad går farten upp ett steg till…

Den glada pappan gläds åt sin nyfunna löparform och säger att den kommit automatiskt efter att han slutade dricka vin på fredagarna. Jag gläds såklart åt hans form men önskar att den vissa lördagar var något sämre.

Till nästa gång när jag ska träna skridskohopp med en butter instruktör, ska jag se till att leverera en flaska vin till mitt löpsällskap på fredag kväll. Så man får chilla lite på lördag förmiddag…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.