Aktuellt

Löpning med grill

Grill-löpning med klubben är en livsfarlig aktivitet. Inte för att jag bränt mig på ett grilljärn eller fått eldflames i håret. Utan för jag får så många idéer på roliga saker att jag blir helt ivrig. Och nästan måste sluta jobba för att hinna med allt!

För när man joggar runt i spåret och minglar över öppen eld frodas samtalen. Och plötsligt blir man varse ALLA roliga saker som gått en förbi. Loppen, löparhelgerna och de där mysiga ställena längs Skåneleden där man kan bo när man tar några etapper ihop.

Så på önskelistan efter dagens grill:

Yddingeloppet
Skåneledenlöpning med övernattning på Breanäs Hotell.
Löparhelg på Hässleholms vandrarhem.

Så dumt att Fredrik gått och dragit på sig en GUBBVAD just som han rehabbat sig tillbaka till en timmes löpning! För familjefridens skull behöver han en ny vad. Någon som har en över?

(Förövrigt är Gubbvad ett lika elakt namn på en diagnos som Åldersvårta. Vem som har en sån tänker jag inte avslöja. Men det ser faktiskt ut som ett födelsemärke och är inte äckligt alls…)

 

4 Kommentarer

 • Svara
  Jennie
  10 oktober, 2022 kl 13:06

  Haha, jag fick också diagnosen åldersvårta när jag var hos läkaren för att kolla upp ett skumt födelsemärke 😂

  • Svara
   Anna
   15 oktober, 2022 kl 18:08

   De måste njuta varje gång de ställer diagnosen :D Hade de haft lite hjärta i kroppen hade de låtit oss tro att det var ett födelsemärke!

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  10 oktober, 2022 kl 17:54

  Jag gillar din klubb! (Antar de hade vegokorv också? :-) )

  • Svara
   Anna
   15 oktober, 2022 kl 18:10

   Man fick ta med sig sin egen mat. Vi hade linssoppa i termos och gjorde grillade mackor över elden. Med svamp, tomat och ost :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.