Aktuellt

Löpcoachning Malmö

Har legat lågt med löpcoachningen ett tag. Tiden har inte räckt till. Men idag var det dags igen!

Inställelsetiden är minimal när man bor tre minuter från parken, och jag behöver inte offra många jobbminuter för att hinna vara på plats klockan 12. Solen skiner och vädret är på topp. Just en sån gång då det är så himla fantastiskt att variera sitt kontorsjobb med friskluftsjobb. När regnet öser ner är tillfredsställelsen inte lika stor…

Anyway. Underbart att coacha en person med många nyfikna frågor. Jag vet att löpteknik är sjukt förvirrande, det tog mig två år att sluta tänka på hur jag sprang. Men det är roligt att dela med sig av aha-upplevelserna. Hur armar styr ben till exempel. Hur det känns att hoppa på hälar.

Partytrick som kan användas på vilket fredagsparty som helt.

Idag kväll är jag dock ensam på mitt fredagsparty. Familjen orienterar och jag är ensam med excel.

Ett party så gott som något.  Ha en underbar fredag alla!

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.