Aktuellt

Blytunga ben

Det lät ju fancy i teorin. Min gratis-utflykt till Lund med fika. Då hade jag inte räknat med att vakna med blytunga ben…

Det är medvind hela vägen och ändå kommer jag inte framåt. Jag är tamejtusan trött innan jag passerat Kirseberg. I Lomma sörjer jag att det inte är Espresso House som är målet för utflykten, och funderar ett ögonblick på att ta tåget sista biten…

Släpar mina ben hela vägen till Lund och belöningen. Och trots det perfekta löparvädret är det först i soffan på caféet som jag riktigt njuter.

Tunga ben är fasen inte att leka med.

Tågresan hem blir dessutom ovanligt spännande när jag lite för sent upptäcker att biljetten jag lånat av dottern är en studentbiljett. Försöker se ut som en 23-årig plugghäst och det funkar. Oklart om det beror på min skådespelartalang och rynkfria (ehrm)  yttre, eller om tågvärden har glömt glasögonen hemma för den finstilta texten om biljett-typ….

1500 kronor i böter hade ju rimmat väldigt illa med vår sparplan!

 

4 Kommentarer

 • Svara
  Hannas krypin
  8 oktober, 2022 kl 20:07

  Det är så jobbigt när benen inte vill springa men huvudet vill. Tur du klarade dig från böter. Jag fick parkeringsböter häromdagen när jag glömt att starta parkeringsappen. Surt sa räven!

  • Svara
   Anna
   9 oktober, 2022 kl 14:03

   Suraste sättet att slösa pengar! Och bara för att man fått hjärnsläpp och glömt. Jätteretsligt!

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  9 oktober, 2022 kl 19:38

  Alla drabbas av blytunga ben då och då-. Även en superstar som dig! Är säker på att de är pigga igen senast i morgon.

  • Svara
   Anna
   15 oktober, 2022 kl 18:07

   De piggnade till lite under veckan, men idag var de sega igen. Saknar mina studsiga ben.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.