Aktuellt

Race week. Igen.

Det är race week och det kommer jag på först idag. Torsdag. Jag har därmed besparat mig flera dagar av loppstissande. Köpenhamn halvmarathon pepprar mig med mail, pepp och information men det rinner liksom av mig som vattnet på en gås. Jag ska ju mest på utflykt.

Anledningen att jag inte peppat igång är att jag fortfarande lever kvar i min Helsingborgbubbla. Suger på karamellen tills jag får hål i tänderna. Och att Köpenhamn bara är efterrätten och inte race på riktigt. Men en hejdundrande folkfest jag inte ville missa.

Jag siktar på att lägga mig bakom en lugn och fin ballong. Och bara njuta.

Jag har varken kollat gel-förrådet, kolhydratladdat eller stretchat min stela rumpa. Däremot har jag ätit sjuhelsikes mycket linser. Som det känns idag, ett helt världelöst matval. Nu blir det snällmat hela vägen fram till söndag. För inte ens en njutarrunda blir ju njutbar med en mage i uppror.

I morgon ska jag börja SMHI-knarka. Kolla uppdateringarna var femte minut. Och hoppas att ingen visar regn.

Tills dess ska jag inte stirra alls.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.