Aktuellt

Passar på medan det går…

Det går liksom inte att komma undan. Det kommer bara bli kallare och mörkare. Så det är lika bra att passa på!

Därför rastade vi cyklarna igår. Jag är solskenscyklist och fr om nu är cykeldagarna räknade. Varje runda kan bli årets sista. Och skulle det råka vara årets sista just igår så avslutade vi i alla fall med stil. I en superlång allé med solrosor. Hade kunnat cykla fram och tillbaka fortfarande om det inte vore för andra sysslor som kallade…

Och idag alltså. Morgondoppet. Vindstilla till fågelkvitter. 2,5 km dit och lika långt hem. En mysjogg med dopp. Och en rygga med torra underkläder och minimal handduk. Utmaningen kommer att bli större och större för varje dag. Men jag hoppas jag håller ut ett tag till.

I dag bangade Fredrik och när jag låg och plaskade som bäst tyckte jag faktiskt synd om honom för det…

Har du några säsongs-hobbies?

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  12 september, 2022 kl 22:44

  Du ser! man ångrar aldrig ett dopp! Håll i nu så vi kan uppleva riktigt coola vinterbad tillsammans!

  • Svara
   Anna
   19 september, 2022 kl 19:18

   Idag var kallast ever. Jag skrek lite inombords. Men skönt efteråt i vanlig ordning. Lite till fixar jag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.