Aktuellt

Fortsättning på temat målgångsbilder

Jag verkar inte vara den enda med tvivelaktiga målgångsbilder från Köpenhamn. De bredaxlade funktionärerna verkar ha stulit showen för halva startfältet. Och sedan jag skrev min race report har det rasslat till med fler bilder till samligen. Som man uppmuntras att dela i sociala medier.  Men alltså, vad hade mamma tänkt om jag laddat upp den här?

Typ: ”du brukar väl inte ha blå tröja? ”

Eller den nedan: ”VAD HAR DU GJORT? HAR DU RÅNAT BANKEN? ELLER VARFÖR STOPPAR VAKTERNA DIG???”

Eller nästa. ”Har du klippt dig? Jag tycker du klär bättre i långt hår”

Och äntligen. En där jag faktiskt syns. I helkropp. Kanske vågar jag dela den utan att oroa min mor. Och vilken bedrift att jag lyckades klar mig utan att få mikrofonstativet i huvudet! Det kräver mer skills än att springa en halvara!

Tur i alla fall att jag inte slösade energi på någon målgest. Hade ju varit väldigt onödigt att hjula över mållinjen när ändå Asbjörn stal all uppmärksamhet…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.