Aktuellt

Okoncentrerad

Jag kan inte fokusera. Bredvid mig på Body Pumpen står ett par som tar all mitt uppmärksamhet. Jag försöker värja mig. Koncentrera mig på mina bultande biceps. Men alltså, det går inte…

Tjejens huvudsyfte med träningen är att puta med rumpan. Till och med när hon hänger tillbaka vikterna efteråt putar hon. Dessutom har hon lite ont i axeln och slänger sexiga blickar mot mannen som gladeligen kommer och masserar lite. Plötsligt känns det som det är ett förspel jag bevittnar. Rodnar lite och försöker fokusera på djupet i mina knäböj. Titta åt ett annat håll.

Efter varje låt pussas dom lite.

Alltså pussas? På Body Pump. Jag har fullt sjå att hinna byta vikter på stången och inte missa första repsen på nästa låt för att jag är så långsam. Hur hinner de pussas?

Tittar på Fredrik två rader bak. Tänk om jag skulle springa dit och tigga en puss? Han hade förmodligen svimmat av chock, fått stången över sig och dött. Men lite massage kanske…?

De är uppenbarligen väldigt nykära för de står typ PÅ varandra. Jag har placerat min bräda på lagom avstånd från hennes men såklart ska han trycka ner sin mittemellan.

När man har varit gift i 21 år är det inga problem att stå på varsin kant i lokalen. Men det är bra om man kan ha uppsikt på varandra i spegeln. Inte för att flörta. Men för att kolla in varandras vikter och tävla lite…..

Dessutom behöver jag ju ha koll så han inte börjar puta med stjärten. Det hade ju varit jättepinigt.

 

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  25 augusti, 2022 kl 19:48

  haha! Jag dööööör! Visst blir man lite korkad som nykär men alltså, nååååågra hjärnceller borde väl leva vidare i normallivet? :-D

  • Svara
   Anna
   25 augusti, 2022 kl 20:54

   Haha, det kan man tycka :D

 • Svara
  Hannas krypin
  25 augusti, 2022 kl 19:51

  Sitter här och fnissar för mig själv. De borde kanske varit någon annanstans om de inte kan ofokusera på varandra under den timmen som body pumpen varar….

  • Svara
   Anna
   25 augusti, 2022 kl 20:55

   Eller hur :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.