Aktuellt

Lund Runt 2022 – för den som klättar på väggar

Race week och tid över. En chans att sätta ihop spinningpass och rensa garderober. Men inte. Jag anmäler mig till lopp

lund runt

I mörkaste november. När risken för regn är ungefär lika stor som att det är vägarbeten på banan som ger bonuskilometrar. När man trängs i omklädningsrummet innan start för att slippa frysa, och då soffan förmodligen hade varit allra extra skön. Just då älskar jag att springa. Runt hela Lund utan att ens passera centrum och doften av gott kaffe. Sån är jag.

För det här är loppet är något av det mysigaste man kan göra på hösten. Bli varm trots allt det kalla. Återupptäcka att Lund inte är platt. Få en chokladboll i mål, och en ny kaffemugg till samlingen.

Klart det är just en sån startplats jag klickar hem när jag har tid över! Hoppas vi ses i omklädningsrummet!

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  29 augusti, 2022 kl 23:01

  Får sikta in mig på det nästa år!
  Hittade ett lopp i Åhus den 3/12. Måste ju vara perfekt att göra mitt i flytten! :-D

  • Svara
   Anna
   4 september, 2022 kl 17:42

   Kanske lite för mycket asfalt för din smak. Men Åhus kommer du att älska. Jag kanske kommer och gör dig sällskap :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.