Aktuellt

Trösklar med bad – sanningen!

När jag tar mig i kragen och pimpar min onsdag med tröskelintervaller och kroppen inte alls samarbetar!

Känner det redan under uppvärmningen. Benen känns trötta. Och är jag inte proppmätt, fast det var nära två timmar sedan jag åt? Snigelfart första 15 minuterna men det brukar lösa sig när klockan piper för intervall.

Det gör det inte. Det går jättetrögt. Jag skyller på underlaget som är lösgrus och som gör att det inte går att skjuta ifrån. Skyller också lite på motvinden (och tar ingen hänsyn till att den förmodligen går plus minus noll med medlutet jag faktiskt har). Första intervallen halvkass alltså. Nu kan det väl bara bli bättre.

Och det blir det. Andra intervallen går i medvind på RIbban. På asfalt. Jag är fjäderlätt och susar förbi alla semesterflanörer. Jag är nog inte så kass ändå. Det känns som jag springer i räser-fart fast klockan motbevisar mig när jag kommer hem. Det gick faktiskt inte fort alls.

Tredje intervallen går i motvind. Så det är såklart vindens riktning som är orsaken till att även denna går trögt som tusan. Eller? Bortförklaringarna haglar. Men hur kommer det sig att jag springer med hälisättning? Det har jag inte gjort sedan 2011. Har jag glömt hur man springer?

En dålig springdag alltså. Kompenserar med dopp och jordgubbar för att balansera upp det hela lite.

På instagram blev det tröskelintervaller, bad och jordgubbar.

Här på bloggen när jag kan brodera ut texten lite mer, får ni sanningen:

Sega ben, kulingvarning på badbryggan och jordgubbar på den enda parkbänk med sol och lä. I en halvtrafikerad korsning mittemot Lidl….

Men härligt ändå på något vis.

 

4 Kommentarer

 • Svara
  Susanne
  13 juli, 2022 kl 23:58

  Ibland känns det bara segt och jobbigt. Men badet var säkert skönt och jordgubbarna goda. 🙂

  • Svara
   Anna
   14 juli, 2022 kl 21:49

   Vattnet var varmt. Det var mest jobbigt att vi höll på blåsa bort. Höll ju på att riskera alla jordgubbarna för ett foto!

 • Svara
  Marina
  14 juli, 2022 kl 14:30

  En av anledningarna att din blogg är fantastisk är att den är som verkligheten, inte perfekt men med humor 😊

  • Svara
   Anna
   14 juli, 2022 kl 21:49

   Men åååh! Tack <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.