Aktuellt

Lyxsöndag

Det finns ett enkelt recept för att en söndag ska bli så där härligt perfekt. Det behövs egentligen inte många ingredienser alls. Typ bara löpning, bad, trevligt sällskap och god mat. Och allt det prickade vi in idag!

Besöker ett par från löparklubben som bor i skogen ett par mil härifrån. De har lovat att guida oss på härliga skogsvägar och nått att äta efteråt. Det låter perfekt. Men det stannar liksom inte där.

Framme i deras hus inser vi att vi har precis samma inredningsstil och under rundturen i huset får vi full inspiration till det fritidshus vi strax ska inreda. Kaffe och dadelboll hinner vi också med innan det är dags för löpning.

Och skogen alltså. Det är något magiskt med den. Vi tassar runt i härlig mossa blandat med grusvägar ute på fälten.

12 kilometer senare når vi sjön och skådeplatsen för det efterföljande doppet. Det är kallt och vi uppskattar det till ca 17 friska grader. Jag kommer i sist av alla men ändå, löpning med dopp är snäppet mer lyxigt än att komma hem svettig i hallen.

Tillbaka i huset bjuds vi på en fantastisk sallad med fröknäcke och hemmagjord rödbetshummus. Själva definitionen av Anna-mat. Och en rawfoodkaka med grädde och blåbär.

Det var längesen jag kände mig så här bortskämd. Batteriet fulladdat för den arbetsvecka som väntar!

Den vecka som kanske eventuellt övergår till en väldigt jobbig helg…..  Beroende hur lättövertalad jag är… stay tuned för mer info!

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  17 juli, 2022 kl 20:22

  Men åh!!! Jag gillar redan dina vänner fastän jag inte träffat dem! Helgen kommer kanske bli jobbig men jättekul och jättegod! Och ffa jättetrevlig! För det har jag bestämt. :-)

  • Svara
   Anna
   18 juli, 2022 kl 15:19

   Det förstår jag! Det var typisk ingmarie-terräng, typiskt ingmarie-bad och typisk ingmarie-mat. Du hade älskat det!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.