Aktuellt

Lördagslyx

Det finns få godispåsar med bättre innehåll än dagens gottemix: löpning, sällskap, natur, kaffe, bad och restaurang. Den slår liksom allt.

Det är bästa Ingmarie som är på Skånebesök och jag har lovat att visa henne min favoritsträcka mellan Landskrona och Helsingborg. Sträckan jag inte kan bli mätt på och gladeligen tar flera favorit-i-repriser varje år. Vädret är optimalt för löpning, lite mer tveksamt för dopp….

Det vanligen så turkosa havet lyser inte lika turkost en regnmulen dag som denna så mitt löpande sällskap ombeds ta på filterglasögonen…

Vi snackar bort kilometer efter kilometer utan att tänka på att vi springer. Och eftersom vi båda vill stanna och fota oftare än vad ett normalt sällskap hade tyckt var okej, känns det bra att när som helst kunna utropa ”fotostopp” utan att behöva skämmas det minsta.

Skäms gör jag inte heller när jag föreslår ett kaffestopp en kilometer före mål. För hon känner mig och hade förmodligen räknat ut att just kaffe fanns med i konceptet.

En underbar latte på Bruket innan vi tassar vidare mot själva finalen – ett dopp i det blå.

Ingmarie är snabb som blixten och  är halvvägs ner i plurret innan jag ens fått av mig skorna. Ett uppfriskande dopp och det här hade kunnat vara den perfekta avslutningen. Men det återstår världens längsta uppförsbacke innan vi är klara.

Fast ”klara” var kanske än överdrift. Vi har ju själva finalen kvar – middag och umgänge med Fredrik och Anders på Chay.

Lördagsgodis alltså. Bästa sorten!

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  23 juli, 2022 kl 21:26

  Tusen miljarder tack för i dag bästa Anna! Ett minne för livet. Och jag hoppas det blir snart igen!

  • Svara
   Anna
   27 juli, 2022 kl 17:34

   Tack själv fina du. Det blir väääldigt snart igen! Tjohoooo!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.