Aktuellt

Konsten att lura mig själv till 6 kilometer

Min standardrunda är 12 kilometer. Om stjärnorna står rätt kan den bli 13 km och vid akut krisläge 11,5. Men för det mesta blir den just 12. För att den känns som mest på riktigt då.

Jag fattar ju att det kan vara bra att springa kortare och oftare men det är VÄLDIGT sällan jag byter om för 6 kilometer. Då går jag hellre till gymmet. Jag har funderat hur jag ska få till de där kortare rundorna ochidag kom jag på värsta knepet. Hur jag ska lura mig själv. Jag sprang helt enkelt ner till havet, hoppade i, klättrade upp och sprang hem igen. Det blev på pricken 6 kilometer.

Och gick fortare än att gå.

Om jag kör den rutinen varje solig morgon kommer jag bli världsmästare på 6-kilometersrundor. I alla fall tills oktoberstormarna slår till….

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.