Aktuellt

Brave fitness

När vi kom hem igår hade vi fått ett handskrivet meddelande från grannen, en inbjudan att hänga med på Brave Fitness i Pildammsparken alldeles bredvid. Och alltså, sånt går inte att tacka nej till!

Jag är nervös hela förmiddagen. Egentligen vet jag inte varför. Men jag tänker att det är något crossfit-inspirerat gör-så-många-du-bara-kan-oavsett-teknik och att alla ska göra allt jättefort och jag bara vara långsam, seg och hopplöst efter. Oroar mig också för miljoner utfallshopp och en massar rusher. Jag ska ju springa Skåneled i morgon…

Vi laddar på bästa sätt med en helt fantastisk äggröra på Nostra. Den kommer definitivt göra susen. Medan vi sitter där går två färgglada killar i rosa shorts och sprpå bilden nedan…

Sammanstrålar med grannarna någon timme senare. Känns bra att ha någon att hålla i handen inför detta läskiga äventyr. Som ska visa sig inte vara läskigt alls.

I Pildammsparken är spelplanen uppdukad. Mattor, kettlebells, hantlar och en selfiepinne så lång att behovet av drönare inte längre finns…

Det är skön stämning in da park. Instruktörerna pratar engelska och är så där skönt coola. I de där rosa shortsen över färgglada tights.

Banan består av kettlebell svingar, situps, snatches, airjumps och ball slam. Inget farligt, inget som dödar löparben, bara otroligt roligt. Tur man har sånna bra grannar som lurar ut en på sånt här! Underbart!

 

2 Kommentarer

 • Svara
  Olof
  31 juli, 2022 kl 16:18

  Blir lite besviken på mig själv, att det inte var jag som introducerade dig till Brave…
  De håller pass på Glyttängen på måndagar.
  Så länge det är Dom som håller i det brukar det vara lugnt, eller bara jobbigt. Annars riskerar man att gå som efter Tallriken runt de följande dagarna.

  • Svara
   Anna
   31 juli, 2022 kl 20:27

   Ja det var lite dåligt av dig :D Då får du introducera mig för de som gör en invalid- the-tallriken-rund-style. Och ja, jag missade gubblöpningen igen. Och nästa helg är jag nog och vandrar, och helgen efter det är det prepp för TGS (ska du inte springa förresten??), men sen så. Den 20 augusti. Då ska jag springa med er tills ni inte orkar springa mer, äta glass tills ni inte orkar mer och kanske om vi har tur se till att Halte fredrik bjuder på kaffe!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.